Középiskolás korom óta nem sportoltam rendszeresen. Azonban mindig próbálkoztam (kocogás, torna, stb.), de ezek a próbálkozások sosem tartottak tovább 1-2 hónapnál. Feladtam, meguntam vagy éppen lesérültem. 2017 nyarán (40 évesen) a Ligetsoron sétálva láttam meg a Tomfit-Spinning feliratot. Minden bátorságomat összeszedve bejelentkeztem. Féltem, hogy edzetlenségemből adódóan nem fogom bírni és ezt is hamar feladom. Nem ez történt. Sőt most már tudom – több, mint fél év távlatából – , hogy a lehető legjobb döntést hoztam.
A legeslegelejéről kezdtem, semmit nem tudtam korábban a spinningről, de Attila segítségével óráról órára szépen lassan fejlődni tudtam. Figyelt, folyamatosan jó tanácsokkal látott el, dicsért, motivált és kedvet csinált a tekeréshez.

Mára büszkén mondhatom, hogy a spinning az életem részévé vált. Heti 2-3 alkalommal edzhetek egy barátságos környezetben, barátságos sporttársakkal, egy mindig dinamikus, jó hangulatú tekeréseket tartó edzővel. Ami az egészségi állapotomban történő változásokat illeti, a mindig magas pulzusom beállt normál tartományba, erőnlétem fejlődött. Hihetetlen ennek a mozgásformának a stresszoldó hatása, azonnal hat!!! Megtanultam mi az a kitartás és az akaraterő. Ráadásul a 9 éves fiamat is “megfertőzte” a Tomfit szellemisége, ő is tagja lett a csapatnak, minden szombat reggel lelkesen indul a Ninja kölyök edzésre.

Őszintén ajánlom a Tomfit-et mindenkinek, különös tekintettel azoknak, akik hozzám hasonlóan kishitűségből nem mertek belépni az edzőterem ajtaján, mert azt gondolják, hogy mivel régóta nem sportoltak, nem elég jók, nem tudnak megfelelően teljesíteni…

Az első lépést megtenni a legnehezebb, de odabent a minden küszöböt átlépő egyén biztosan szakértő, lelkesítő és segítő edzőkre talál.