Mit fogsz szeretni és mit fogsz utálni?

Imádni fogod, hogy….

–              bekerülsz egy olyan társaságba, ahol minden előítélet nélkül tárt karokkal fogadnak, kedvesek és közvetlenek az első pillanattól. Az első edzésemre (egy Tomi által tartott vasárnapi MISÉ-re) félve érkeztem. Emlékszem vagy kétszer is felhívtam a Tomit előtte, hogy nem szoktam edzeni, puding vagyok, biztos, hogy nekem való? De ő csak erősködött, hogy gyere, tuti lesz.

Tartottam tőle, hogy egy jól összeszokott társaságba cseppenek, és mint egy megtűrt személy veszek részt majd az edzésen. Ehelyett….

Mindenki úgy viselkedett velem, mintha évek óta együtt edzenénk, biztattak és támogattak.

 

–              hiába fáradtál el és lóg a nyelved,( mert Ati megint kitett magáért és ütős edzést állított össze,) mosolyogva jössz ki a teremből, mert ismét bebizonyítottad, hogy többre voltál képes, mint két napja. Mert én sem hittem volna, hogy egyszer végig megyek egy hosszú A alakú majomlétrán, és no lám, ez is kipipálhatom.

–              a régi ember maradsz, de új köntösben, új célokkal, új álmokkal, amiket segítenek megvalósítani, mint nekem, hisz anno még én sem hittem, hogy letudok futni 7 km-nél többet, végül saját magamat meglepve teljesítek a versenyeken.

Utálni fogod, hogy…

–              Mindig igazuk lesz, mert még ha azt állítod is, hogy nem, ez nem megy, már fáradt vagyok, mégis képes leszel erőt meríteni az utolsó zsigereidből és megcsinálod 

Üdv:  Egy két gyermekes anyuka.