Sziasztok!

Az első futóedzésemről írnék. Aminek a végén majdnem összeestem. Pont úgy teljesítettem, mint aki 20 éve nem futott. De mivel mindennél jobban szerettem volna teljesíteni egy Spartan-t, eszembe sem jutott, hogy a felkészülésnek ezt a felét kihagyjam. És egyszercsak már nem akartam összeesni. Nagyon hamar fejlődik az ember, Tomi tesz róla.  A feladatok is változatosak, hol magunkért, hol a csapatunkért, csapatunkkal küzdünk.

A terembe pedig egy év elteltével is ugyanolyan rettegve… öööö, vagyis izgatottan lépek, hogy vajon ma mi vár ránk ? Két egyforma edzésen még nem voltam, annyira változatosak és színesek ezek a „torna jellegű átmozgató gyakorlatok”  :)  Tomi úgy tud motiválni, mint senki más. Saját magunkért pedig meg fogjuk tenni, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból és ez óráról órára jobban fog menni.

Ajánlom mindenkinek a termet, aki egy egyedülálló szellemiségű óra keretében meg akarja tudni, mire képes. Mindezt egy nagyszerű edző segítségével, akinek köszönhetően nem akarok elszakadni ettől a világtól.

Köszi, Tomi!